Clinica oncologie, clinica ginecologie – Bucuresti


Clinica privata ProfMedica (clinica oncologie si ginecologie Bucuresti) reuneste o echipa de specialisti in domeniul chirurgiei si ginecologiei oncologice, dermatologiei si oncologiei medicale, imagistica a sanului, ecografie abdominala si ginecologica, implicati in diagnosticul si tratamentul afectiunilor oncologice: cancer mamar, cancere genitale, melanom malign.

Infiintata in luna martie 2017 de Profesorul Dr. Alexandru Blidaru, clinica privata ProfMedica Elefterie este specializata in diagnosticul, tratamentul si managementul modern al afectiunilor mamare, ginecologice si dermatologice.

Pe langa consultatii de specialitate si investigatii imagistice, in cadrul clinicii se pot efectua analize de laborator (inclusiv testari genetice si examene de anatomie patologica) prin intermediul partenerilor – laboratoare de referinta din Bucuresti.Daca doriti o programare pentru unul din serviciile noastre (consult ginecologic, consult chirurgie oncologica, oncologie, imagistica sanului, ecografie abdominala, mamara sau ginecologica) accesati pagina de Programari. Pentru preturi accesati pagina Servicii Medicale.


Contact

Str. Sfantul Elefterie, nr. 53, et. 1, sector 5, Bucuresti

Pentru progran─âri folositi formularul de contact sau numerele de telefon afisate pe pagina PROGRAMARI CONSULTATII

Copyright ProfMedica 2022. Toate drepturile rezervate.