Str. Sfantul Elefterie, nr. 53, et. 1, sector 5, Bucuresti Luni - Vineri: 09.00 - 20.00 / Sambata: 12.00 - 16.00 +40-728.826.820

Clinica oncologie, clinica ginecologie - Bucuresti

Clinica privata ProfMedica (clinica oncologie si ginecologie Bucuresti) reuneste o echipa de specialisti in domeniul chirurgiei si ginecologiei oncologice, dermatologiei si oncologiei medicale, imagistica a sanului, ecografie abdominala si ginecologica, implicati in diagnosticul si tratamentul afectiunilor oncologice: cancer mamar, cancere genitale, melanom malign.

Infiintata in luna martie 2017 de Profesorul Dr. Alexandru Blidaru, clinica privata ProfMedica Elefterie este specializata in diagnosticul, tratamentul si managementul modern al afectiunilor mamare, ginecologice si dermatologice.

Pe langa consultatii de specialitate si investigatii imagistice, in cadrul clinicii se pot efectua analize de laborator (inclusiv testari genetice si examene de anatomie patologica) prin intermediul partenerilor - laboratoare de referinta din Bucuresti.

Daca doriti o programare pentru unul din serviciile noastre (consult ginecologic, consult chirurgie oncologica, oncologie, imagistica sanului, ecografie abdominala, mamara sau ginecologica) accesati pagina de Programari. Pentru preturi accesati pagina Servicii Medicale.